William Shakespeare 2000, ενα αγγλικό τριαντάφυλλο

O William Shakespeare 2000 (Ausromeo) ή Ουίλιαμ Σαιξπηρ 2000 είναι ένα μαγικό δημιούργημα με δυνατό άρωμα παλιού μαγιάτικου τριαντάφυλλου.

Δημιουργήθηκε από τον David Austin το 2000 και επισήμως θεωρείται ότι έχει χρώμα βελούδο Κριμσόν. Πιο συγκεκριμένα, το Κριμσόν είναι έντονο κόκκινο χρώμα, που κλείνει προς το πορφυρό, δηλαδή είναι ένα τριαντάφυλλο έντονου κόκκινου χρώματος, που μπλεδίζει με τόνους μαύρου και ροζ.

Έχει συνεχή ανθοφορία, παρότι θυμίζει εξωτερικά, αλλά και στο άρωμα του με μαγιάτικο τριαντάφυλλο. Τα πέταλά του φτάνουν τα 120, ενώ κάποιος θα έλεγε ότι μοιάζει και με ξεχωριστή παιώνια. Το σχήμα του είναι σε στυλ κούπας και το ύψος του φτάνει το 1 μ.

Φυτέψαμε τον Ουίλιαμ τον Μάρτιο 2018 και τώρα αναμένουμε την 3η ανθοφορία του. Οι φωτογραφίες τον αδικούν, γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφος. Αγοράσαμε την τριανταφυλλιά από το e-shop https://www.avramis.gr

Η επίσημη σελίδα του David Austin roses είναι https://www.davidaustinroses.com/

Τα επονομαζόμενα Αγγλικά τριαντάφυλλα (English Roses) αποτελούν σημαντικό σημείο στην πολιτισμική αξία της Αγγλίας. Ενημερωνόμαστε για τα τριαντάφυλλα αυτά μέσω του τόμου που έχει εκδώσει ο David Austin, τον οποίο σας παραθέτουμε σε φωτογραφία.

Αν σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους τριαντάφυλλα, αναμένετε, καθώς θα έρθουν κι άλλες αναφορές.
Δείτε επίσης τις φωτογραφίες του Ουίλιαμ από την 1η και 2η ανθοφορία του.





You Might Also Like

0 σχόλια