Η συλλογή των Τριανταφυλλιών μας (Μέρος 1ο)

Αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο για τις τριανταφυλλιές, που βρίσκονται στην αυλή μας. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από εσάς μας το ζητήσατε σε κάποια μηνύματά σας στο instagram κι έτσι, είμαστε εδώ να σας παρουσιάσουμε συνολικά τις τριανταφυλλιές, που έχουμε στην αυλή μας.

Οι περισσότερες είναι φυτεμένες σε γλάστρα και είναι χαμηλές. Όλες είναι συνεχόμενης ανθοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε:

Heidi Klum, το ύψος της είναι χαμηλό, βγάζει φούξια τριαντάφυλλα, τα οποία έχουν ένα αμυδρό άρωμα και μοιάζουν με παντζάρια. Είναι εντυπωσιακή, με μεγάλη ανθοφορία μέσα στο χρόνο. Τα τριαντάφυλλά της όμως δεν διαρκούν πολύ.



Tea time (Ώρα για τσάι), το ύψος του είναι χαμηλό προς μέτριο, με υπέροχα neon πορτοκαλί τριαντάφυλλα, που ο φακός της κάμερας δεν μπορεί να συλλάβει. Καθ'όλη την ανθοφορία του το τριαντάφυλλο αλλάζει χρώματα ξεκινώντας από ένα χρυσοχάλκινο, ώστε να καταλήξει σε ένα ανοιχτό πορτοκαλί. Έχει αμυδρό άρωμα και στιβαρότητα.




Ισαβέλλα (Isabelle), είναι ένα ψηλό φυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δημιουργία φράχτη, αν στερεωθεί σωστά. Έχει ένα τρομερό κατακόκκινο χρώμα σαν αίμα, με δυνατή λεμονάτη μυρωδιά και συνεχή ανθοφορία.


Εurostar, αποτελεί ένα κόσμημα στην αυλή μας με ένα κατακίτρινο λεμονί χρώμα και μια εξίσου δυνατή μυρωδιά. Η δική μας ποικιλία είναι με εμβόλιο σε δενδρώδη τριανταφυλλιά. Τα τριαντάφυλλά της είναι κούπες και θυμίζουν παλιά τριαντάφυλλα αναγεννησιακού τύπου.




Πινελιές καλοκαιριού, μια τριανταφυλλιά ιδιαίτερη φουντωτή με χρώματα βγαλμένα από το ηλιοβασίλεμα. Πορτοκαλορόζ αποχρώσεις καταλήγουν σε μια κίτρινη καρδιά. Αμυδρό άρωμα με όμορφο σχήμα λουλουδιού. Βγαίνει σε μπουκέτα.




Ατόφιο ασήμι, ένα πραγματικά ασημένιο τριαντάφυλλο, με ένα από τα δυνατότερα αρώματα, που έχουμε μυρίσει σε τριαντάφυλλο. Μια ιδιαίτερη λεμονάτη μυρωδιά με ένα υπέροχο και παράξενο χρώμα, κοσμεί την αυλή μας.


Αρωματικός φράχτης (Parfumed fence), ένα συγκλονιστικά όμορφο τριαντάφυλλο, με εξαιρετικά δυνατό άρωμα και έντονο φούξια χρώμα. Πολλά πέταλα με έντονη κίτρινη γύρη στο κέντρο. Φυτεύτηκε πέρυσι σε παρτέρι κι έχει ήδη φτάσει 2 μέτρα. Έχει πολλά αγκάθια επίσης.



Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα επανέλθουμε με το δεύτερο μέρος.

You Might Also Like

0 σχόλια