Η συλλογή των Τριανταφυλλιών μας (Μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε την παρουσίαση των τριανταφυλλιών μας. Το παρόν άρθρο είναι το δεύτερο μέρος από τη σειρά με τις τριανταφυλλιές μας. Αν επιθυμείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος, πατήστε ΕΔΩ.

Μπορεί το τριαντάφυλλο να είναι το πιο συχνό λουλούδι σε μια αυλή, μπαλκόνι ή κήπο, ωστόσο η αίγλη του δε χάνεται ποτέ.

Ας δούμε παρακάτω, κάποιες από τις τριανταφυλλιές μας:

Σάμπα/Samba, ένα πολύχρωμο φυτό, μια τριανταφυλλιά, που ξεκινά με πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις και καταλήγει κατά την ωρίμανση του άνθους σε ένα κατακίτρινο χρώμα. Άφθονα τριαντάφυλλα μεσαίου προς μικρού μεγέθους. Το άρωμα είναι διακριτικό έως και απαρατήρητο. Το ύψος του φυτού είναι τα 70 με 80 εκατοστά.


Άρωμα Νύχτας/Parfum de Nuit, μια πολύ δυνατή προσθήκη στην αυλή μας, ένα συγκλονιστικό άρωμα τριαντάφυλλου. Πολύ στιβαρό με έντονο κόκκινο και βυσσινί χρώμα. Το ύψος του φτάνει παραπάνω από 1 μέτρο.


William Shakespeare 2000, ποικιλία David Austin, με χρώμα βελούδινο μπορντώ που μωβίζει. Το τριαντάφυλλο έχει πολύ μεγάλη διάμετρο, ανοίγει σε σχήμα κούπας, ενώ έχει ένα πολύ δυνατό άρωμα, όπως τα παλιά μαγιάτικα τριαντάφυλλα. Το ύψος του ξεπερνάει το 1 μέτρο.


Λαμινουέτ/Laminuette, μία τριανταφυλλιά με μικρά τριαντάφυλλα, σε κρεμ απόχρωση με έντονο ροζ περίγραμμα. Είναι κατάλληλο για βεράντα, καθώς το ύψος του φτάνει λίγο παραπάνω από 50 εκατοστά. Δεν έχει άρωμα.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σύντομα θα αναρτήσουμε και το 3ο μέρος.

You Might Also Like

0 σχόλια