Φθινοπωρινοί βολβοί φύτευσης - Φωτογραφίες από τις περσινές επιτυχίες μας

Ο Σεπτέμβριος και δη ο Οκτώβρης είναι οι κατεξοχήν μήνες για φύτευση των φθινοπωρινών βολβών. Η συμβουλή μας είναι αν δείτε στο εμπόριο ακόμη και τέλη Αυγούστου βολβούς, προμηθευτείτε τους, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε τους καλύτερους. 

Δώστε μια ευκαιρία σε βολβούς, που δεν έχετε ξαναφυτέψει ή ακόμη κι αν φυτέψατε, αλλά δεν πέτυχαν. Βολβοί που δεν είναι τόσο γνωστοί, όπως το μουσκάρι ή ιξιά, είναι μια καλή ευκαιρία για να τους δώσετε χώρο στην αυλή ή τη βεράντα σας. Τα χρώματά τους θα σας ανταμείψουν.

Σας προτείνουμε να φυτέψετε βολβούς τουλίπας, νάρκισσους, ζουμπούλια, μουσκάρι, ανεμώνες, ιξιές, νεραγκούλες, φρέζιες και κρόκους. Αν έχέτε να μας προτείνετε κι εσείς άλλους βολβούς, αφήστε τα σχόλια σας στο τέλος του κειμένου.

Δείτε παρακάτω τους βολβούς, που φυτέψαμε το περασμένο φθινόπωρο (2018) και άνθισαν την άνοιξη του 2019:





























































Κι επειδή προτού αγοράσετε τους φθινοπωρινούς βολβούς για φέτος, θα πρέπει να αποθηκεύσετε και να συντηρήσετε τους ανοιξιάτικους, που ανθίζουν μέσα στο καλοκαίρι, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο, ενώ παράλληλα σας κάνουμε δώρο μια λίστα αποθήκευσης για να καταγράψετε ποιους βολβούς θα κρύψετε και σε ποιο σημείο. Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

You Might Also Like

0 σχόλια