Unboxing με ανοιξιάτικους βολβούς φύτευσης

Τι κι αν ο χειμώνας ακόμη καλά κρατεί. Τι κι αν οι φθινοπωρινοί βολβοί τώρα αρχίζουν δειλά δειλά να ανθίζουν, εμείς προμηθευτήκαμε τους βολβούς ανοιξιάτικης φύτευσης, που ανθίζουν το καλοκαίρι, ώστε να τους προλάβουμε και να έχουμε το πλάνο φύτευσης έτοιμο από νωρίς.

Θα σας παρουσιάσουμε τις πρώτες προμήθειες βολβών για φέτος, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες αργότερα, όπως και ξεχωριστά άρθρα για τον εκάστοτε βολβό και την πορεία της ανθοφορίας του.

Πιο συγκεκριμένα, οι βολβοί ανοιξιάτικης φύτευσης, είναι από το ποιοτικό e-shop Happy Garden (πατήστε ΕΔΩ) ή επισκεφτείτε το στο www.happygarden.gr

Ας δούμε παρέα τους πρώτους βολβούς, που έχουμε στα χέρια μας. Πατώντας πάνω στο όνομα του εκάστοτε βολβού, μετακινείστε αυτόματα στο e-shop, για ευκολία και γρηγορότερες αγορές.

Α Λ Σ Τ Ρ Ο Ε Μ Ε Ρ Ι Α, Κρίνο των Ίνκας
Βολβοί σε διάφορα χρώματα, υβριδικής μορφής, θα φτάσουν σε ύψος μέχρι και το 1 μ., ένα εντυπωσιακό φυτό, που αξίζει να δοκιμάσετε.


Μ Ι Γ Κ Ε Convallaria, Δάκρυ της Παναγίας
Ριζώματα, που φυτεύονται νωρίς την άνοιξη σε χαμηλή απόσταση σχετικά από την επιφάνεια. Τα άνθη είναι σε τσαμπιά και θυμίζουν μικρές καμπανούλες. Χρωματικά κινείται σε λευκές αποχρώσεις.


Γ Κ Λ Ο Ρ Ι Ο Ζ Α Rothschildiana
Κονδυλώδες φυτό με αραιούς βλαστούς, σε ύψος μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το 1 μ. και γι' αυτό συνίσταται η υποστύλωση με καλάμι ή μικρό στυλιάρι. Τα άνθη είναι κόκκινα, φτιαγμένα από 5 κυματιστά πέταλα.


Γ Λ Ο Ξ Ι Ν Ι Α, Kaiser Friedrich
Βολβός, που φυτεύεται σε μικρό βάθος, ενώ γενικότερα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι παγετοί έχουν περάσει, πριν το εκθέσουμε έξω. Γενικά, χρειάζεται ήλιο, ενώ ανθίζει σχετικά νωρίς.


Ι Ρ Ι Δ Α, Germanica Bronze
Βολβός, που το άνθος του έχει καφέ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Μπορεί να φτάσει και τα 70 εκ., ενώ φυτεύεται σχετικά νωρίς.


Λ Ι Λ Ι Ο Υ Μ, Broken Heart (oriental διπλό)
Βολβός, που φυτεύεται καθ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης, φέρει διπλό άνθος και σε ύψος ξεπερνάει το 60 εκ.

Λ Ι Λ Ι Ο Υ Μ, Magic Star (oriental διπλό)
Βολβός, όμοιος με τον προαναφερθέντα, με διαφορετικά χρώματα.


Γ Λ Α Δ Ι Ο Λ Ε Σ
Βολβοί, που θυμίζουν με τα άνθη τους, παλιά εξοχή. Μεγαλοπρεπή και ψηλά στελέχη, με ταξιανθίες σε διάφορα χρώματα και σχέδια.


Τις επόμενες μέρες, θα ασχοληθούμε μεμονωμένα για το κάθε βολβό.

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο www.happygarden.gr και να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι kipos2020 για όλο το 2020 κερδίζοντας έκπτωση 12%. Κάντε τις λίστες σας, προσθέστε όσα χρειάζεστε στο καλάθι σας και επωφεληθείτε από την προσφορά, κερδίζοντας έκπτωση και έχοντας ποιοτικά προϊόντα. 

You Might Also Like

0 σχόλια