Τα φυτά στον κήπο το Φεβρουάριο

by - Φεβρουαρίου 22, 2020

Λουλούδια και βολβοί το Φεβρουάριο. Ανυπομονησία για έναν κήπο, που τον χειμώνα θέλει να πετάξει από πάνω του, για να καλωσορίσει την άνοιξη.

Κάνουμε ένα μικρό κηπουρικό tour στην αυλή της Μαρίας, για να δούμε τι υπάρχει ανθισμένο λίγο πριν εκπνεύσει ο Φεβρουάριος.

Με μια γρήγορη ματιά, τα περισσότερα μοιάζουν να κοιμούνται, όμως αν κάποιος είναι πιο παρατηρητικός, μπορεί να ανιχνεύσει μικρά θαύματα, έτοιμα να ζωντανέψουν σε μερικές εβδομάδες. Τα θαυματάκια αυτά για να πραγματοποιηθούν, φυτεύτηκαν το φθινόπωρο με πολύ κόπο και χρόνο, ώστε να είναι έτοιμα προς άνθιση τώρα.

Φρέζιες έτοιμες να φουσκώσουν από καμάρι για το υπέροχο άρωμά τους, υάκινθοι πρώτοι πρώτοι στο διαγωνισμό ενός πολύχρωμου και ευωδιαστού τοπίου, φύλλωμα από ανεμώνες που ακόμα κομπιάζουν να εμφανιστούν, νάρκισσοι έτοιμοι να αγναντεύουν τους υπόλοιπους από ψηλά και τα μουσκάρια διόλου παραμελημένα ξεμύτισαν για να βάψουν μπλε και μωβ το μπαλκόνι μας.

Όλα αυτά και πολλά άλλα στις φωτογραφίες μας από τον κήπο της Μαρίας το Φεβρουάριο:

Κ Ρ Ο Κ Α Κ Ι Α
Ν Α Ρ Κ Ι Σ Σ Ο Σ - Ζ Α Μ Π Α Κ ΙΑ

Υ Α Κ Ι Ν Θ Ο Ι
Φ Ρ Ε Ζ Ι Ε Σ  Λ Ε Μ Ο Ν Ι ΑΠ Α Ν Σ Ε Δ Ε Σ 
Μ Ο Υ Σ Κ Α Ρ Ι Α


Α Ν Ε Μ Ω Ν Ε Σ Κ Υ Κ Λ Α Μ Ι Ν ΑΧ Ε Ι Μ Ω Ν Ι Α Τ Ι Κ Ο   Γ Ι Α Σ Ε Μ Ι

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο www.happygarden.gr και να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι kipos2020 για όλο το 2020 κερδίζοντας έκπτωση 12%. Κάντε τις λίστες σας, προσθέστε όσα χρειάζεστε στο καλάθι σας και επωφεληθείτε από την προσφορά, κερδίζοντας έκπτωση και έχοντας ποιοτικά προϊόντα. 

You May Also Like

2 σχόλια

Follow us on instagram

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ